Překlady z/do ukrajinštiny

Nedělejte kompromisy a chtějte nejkvalitnější překlad textu z ukrajinštiny do češtiny nebo opačně. Zařídíme to.
Díky týmu profesionálních překladatelů s různými oborovými specializacemi umíme přeložit téměř jakýkoli typ dokumentu z jakéhokoliv oboru, včetně oficiálních dokumentů určených k soudnímu překladu.

 

Kolik to bude přibližně stát?
NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA

 

Proč si objednat překlad do ukrajinštiny nebo z ukrajinštiny právě u nás?

Naši firmu založili překladatelé, kteří za sebou mají tisíce přeložených stran, takže proces překladu znají v každé jeho fázi a ze všech úhlů pohledu. Tomu také odpovídají naše pracovní postupy. Všechny ukrajinsko-české překlady několikrát kontrolujeme a provádíme si vlastní interní korekturu. Každý finální překlad, který opustí náš počítač, je navíc podroben speciální QA kontrole, za níž zodpovídá projektový manažer.

U soudních překladů z/do ukrajinštiny spolupracujeme pouze s ověřenými a spolehlivými soudními překladateli. Patříme k největším překladatelským agenturám v zemi a chceme, aby kvalita služeb a zákaznický servis byli důvodem, proč se k nám klienti vracejí. Jejich zkušenosti si můžete přečíst zde.

 

Na expresních zakázkách pracují překladatelé v týmech

Tlačí vás čas? Krátké termíny nejsou nic, s čím bychom si neporadili. Urgentní překlady nejčastěji řešíme tak, že k expresní zakázce přiřadíme tým, který spolupracuje, díky čemž je překlad z češtiny do ukrajinštiny nebo z ukrajinštiny do češtiny maximálně efektivní. I za těchto okolností je pro nás kvalita výsledku priorita. Expresní soudní překlady z/do ukrajinštiny vám nejrychleji zajistíme na našich pobočkách v Praze, Brně, Olomouci, Plzni nebo Ostravě nebo nově i elektronicky.

 

Jak si mohu objednat překlad do ukrajinského nebo z ukrajinského jazyka?

Pošlete nám svůj text k překladu na e-mail zakazky@ceskepreklady.cz a my se vám během krátké doby ozveme s kalkulací ceny. Pokud máte otázky, na které jste na našem webu nenašli odpověď, zavolejte nám na +420 221 490 444. Rádi vás uslyšíme.

 


Partneři